MindfulVoice

MINDFUL VOICE

 

Wat is Mindful Voice?
Mindful Voice
 is een nieuwe naam voor een zangtraining om met liefdevolle aandacht, ontspanning en plezier je eigen stem en klank te ontdekken. Je vrijheid terug te winnen om te zingen wanneer en waar je wilt. Mindful Singing is een speels en vriendelijk proces van bewustwording naar je eigen klankkleur van je stem.  Speciaal voor diegene die denken niet te kunnen zingen en stiekem ben je heel nieuwsgierig naar je eigen klank.
We beginnen vaak met het masseren met je vingertoppen van je hoofdhuid. Daarachter liggen veel holtes die jouw klank vormen. Het masseren zorgt voor ontspanning en jawel gapen. En juist het gapen is een geschenk waardoor je prachtige klanken kunt maken. Ik heb leuke en grappige oefeningen ontwikkeld waardoor je telkens een stapje dichterbij je eigen stem en ontspannen klankkleur komt. Ik neem prachtige instrumenten mee om je te inspireren om je stem bij te gebruiken. Ik noem dat ‘klanken’ Het werkwoord klanken is het vrij laten stromen van jouw stem, vaak met je ogen dicht, vrij en veilig.

Voor jou is deze training bedoeld! Natuurlijk kunnen ook mensen met al wat zangervaring meedoen. Met deze mindfulness en transformatie coaching, zul je waardevolle ontdekkingen doen over je eigen resonantie, klank en stemgebruik.

Ik zet mijn brede talenten en kwaliteiten graag in, waardoor jij je eigen stem leert kennen én waarderen. Je gaat je vrij voelen om je stem te gebruiken wanneer jij dat wilt. Op een vrolijke, rustige en aandachtige wijze luister ik naar je en gaan we een speels en klankrijk onderzoek in.

Privé mindful Voice in mijn studio of bij jou thuis kan ook.  Binnen een straal van 5 kilometer kom ik naar je toe. 

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief!