KLANKONTSPANNING ONLINE

Jan den Bakker en ik groeten jullie vanuit de opname studio waar we voor jullie in coronatijd klanken hebben opgenomen! het was fantastisch! Het resultaat is nu voor jullie beschikbaar!

Lieve allemaal,  Wat hebben we elkaar lang niet gehoord gezien en beklankt! Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie allemaal safe en sound door de crisis heen gekomen?? Ik hoop het van ganser harte. Ik ben vanaf dag 1 bezig geweest om uit te zoeken hoe ik jullie kan verwennen met online klankontspanning. En het was een heuse klankbevalling hahah.

Een hele lange adem en Jan en ik zijn er uit! De klanken zijn opgenomen en beschikbaar voor jullie!

Hoe gaan we online klankontspanning aanbieden??

Nee geen zoom, gewoon lekker in je eigen tijd en space, op je bed of bank of in je makkelijke stoel in je tuin, platje of balkon, koptelefoontje of oortjes in ennnn genieten maar. Alle herkenbare instrumenten hebben we voor jullie opgenomen. Met een welkomswoordje ( nu nog van de cd) en heerlijk gras kabalanga’s oceandrum en natuurlijk de klankschalen van Jan en zijn gong met walvis en dolfijn gezang. We hebben expertise ingehuurd voor advies en afwerking en hebben een prachtige ruimte kunnen krijgen. Jullie krijgen van ons ter kennismaking een korte klankontspanning van ca 10 min. Met deze gratis link kan je de trailer beluisteren.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

Voor jou nu een voordelig aanbod,  om 3 klankbaden van ca 30 minuten te kopen voor 25 euro. De klankbaden zijn een maand geldig en kan je verlengen met 5 euro per link of 12 euro voor 3 linkjes.

reserveren kan hier.

Mocht je de nieuwsbrief willen ontvangen, klik hier  Je leest meer achtergronden en aanbiedingen. Als dank voor je aanmelding ontvang je een gratis klankkusje, een prachtige liefdevolle korte klankontspanning.