Inschrijven

Ja, ik wil graag linkjes kopen voor online klankontspanning.

 
Ivm de corona crisis zijn er tot december 2020 geen klankconcerten op lokatie.
Jan en ik bieden online klankconcerten aan, die wij voor jullie hebben opgenomen. Wij bieden deze klankbaden aan via een linkje op youtube te beluisteren van ca 30 minuten. De linkjes zijn een maand geldig en kosten 15 euro en daarna te verlengen voor 5 euro per link. Je kunt je gegevens invullen en klik op A: 2 klankbad-linkjes voor 25 euro, of B: 1 klankbad-linkje voor 15 euro of C: klankbad-linkje verlengen 1 maand 5 euro. 
Je krijgt na je aanmelding van mij direct een mailtje over de betaling. Na de ontvangst van je betaling volgt een linkje via je mail. Het fijnste is om deze te beluisteren met een box die op bluetooth is aangesloten. De luidsprekers van je telefoon zijn te beperkt voor de rijke klanken die we hebben opgenomen.  
Dank voor je aanmelding en je vertrouwen.

 


A: 2 linkjes voor 25 euroB: 1 linkje voor 15 euroC: Reeds gekochte linkjes verlengen 1 maand voor 10 euro


neeja

Na je aanmelding ontvang je een email. Je ontvangt binnenkort een bevestiging mailtje met betalingsinformatie. Daarnaast een welkomstmail met de linkjes voor de klankontspanning.  

Tav de nieuwe privacywet geldt: ik gebruik uitsluitend uw email adres en evt tel.nr voor de nieuwsbrief en of het aanbod van de activiteiten waarvoor u zich heeft ingeschreven.
U kunt zich ten alle tijde afmelden of uw gegevens wijzigen.